Nähtävää ja koettavaa alueellamme

Vanha kirkko – Pyhän Mikaelin kirkko 2,9 km

Keminmaan Vanha kirkko on yksi Pohjois-Suomen suosituimmista matkailukohteista. Vanha kirkko on keskiaikaisen kirkkoarkkitehtuurin luomus. Se on rakennettu luonnonkivistä.

Kallin ulkoilukeskus 3,9 km

Talvella Kallilla voi harrastaa laskettelun ja lautailun lisäksi hiihtoa, laskea pulkkamäkeä tai viettää vapaa-aikaa makkaraa paistellen. Kesällä voit tutustua alueen kasveihin ja eläimiin luontopoluilla.

Kemin Lumilinna 18,5 km

Kemin Lumilinna on vuosittain Kemiin rakennettava maamerkki. Lumilinna on rakennettu vuodesta 1996 lähtien joka vuosi. Upeiden muurien, tornien, lumi- ja jääveistosten rakennusmateriaalina toimii merivesi.

Jäänmurtaja Sampo 23,5 km

Jäänmurtaja Sampo tarjoaa ainutlaatuisen risteilykokemuksen Kemissä. Sammolla on mahdollista päästä kellumaan jäälohkareiden keskelle, kävellä meren jäällä tai tutustua jäänmurtajan tekniikkaan.

Lappari Activity Park   22,9 km

Jäätävän huikeassa elämyspuistossa voit temppuilla yhdellä Suomen tasokkaimmista ja laajimmista  trampoliini- ja skeittialueista. Sisäleikkipuistossa on jättimäärä talviaiheisia aktiviteetteja.

Kauppakeskus Rajalla På Gränsen 23 km

Useiden liikkeiden kauppakeskus Rajalla Tornion ja Haaparannan kaksoiskaupungissa on monipuolinen pysähdyspaikka.

Ikea Haparanda 23,5 km

Maailman pohjoisin Ikea tavaratalo. Tavaratalon takaa löytyy myös muita liikkeitä kuten Iittala Outlet, Candyworld ja Stadium.

Kemi-Tornion Lentoasema 8 km

Kemin Rautatieasema 13 km