Pohjanportti

Taukopaikka Pohjanportti löytyy Jäämerentien varrelta!

Sijaitsemme Jäämerentien (E4) varrella. Olitpa siis matkalla pohjoiseen tai etelään, niin Pohjanportti osuu matkasi varrelle.

Pohjanportti on avoinna  10-18 joka päivä!

Haluamme palvella niin paikallisia kuin ohikulkijoitakin. Olemme lyhyen matkan päässä Keminmaan keskustasta rauhallisella alueella. Meille on myös helppo pysähtyä matkustitpa sitten pohjoiseen tai etelään. Kahvilastamme löydät paikanpäällä leivottuja suolaisia sekä makeita herkkuja.

Ulkoalueella on loistava pysäköintialue, SEO tankkausasema sekä hybridiautojen latauspisteitä, jotka ovat maksuttomia asiakkaillemme.

Nyt meiltä löytyy myös Helenin sähköautojen pikalatauspisteet.

Kahvilastamme löydät paikallisten tekijöiden käsitöitä, kauniita koruja, lämpöisiä asusteita sekä sisustus- ja lahjaideoita.

Kahvilassamme on myös pieni Peräpohjalaisuutta esittelevä näyttely, sillä Pohjanportti toimii porttina niin Peräpohjolaan kuin myös Pohjanrannan tilalle, josta löytyvät Pohjanrannan kylpylähotelli, leirintäalue, juhla- ja kokoustilat sekä viinimyymälä. Tilan pihapiirissä on myös vuonna 2010 valmistunut Paanukirkko, joka on rakennettu 1300-luvulla Keminmaan Valmarinniemessä sijainneen kirkon mukaisesti. 

Tervetuloa Pohjanporttiin ja Pohjanrannan tilalle!

Yhteystiedot:

[email protected]

Puh. 040 161 2470