INGE VILLA – PIENI JA VIIHTYISÄ HOTELLI PÄRNUSSA

Pärnu on keskiajalla perustettu rento ja romanttinen kaupunki. Matkaa Tallinnasta on vain 130km. Oman auton lisäksi perille pääsee kätevästi linja-autolla.

Laajat valkeat hiekkarannat, matala vesi ja ”Viron paras aurinko” houkuttelevat viettämään ranta-elämää. Ranta-alueelta löytyy monenmoista tekemistä kaiken ikäisille. Pärnussa on myös useampi kylpylä ja lukuisia ravintoiloita niin lapsiperheille kuin aikuisempaankin makuun.

Inge Villa on kodikas pieni hotelli, joka sijaitsee vähän sivussa keskustan  hulinoista aivan rannan tuntumassa. 

Tilavissa perhehuoneissamme mahtuu koko perhe samaan huoneeseen ja myös yksin tai kaksin matkustavat majoittuvat mukavasti kahden hengen huoneissamme. Huoneita on kaikkiaan 11kpl. Huoneiden hinnat sisältävät monipuolisen aamiaisen.

Rannan lisäksi ihan vieressä on kylpylä/vesipuisto. Keskustaan on matkaa vain n. 1,3 km, joten ruokapaikatkin ovat kävelymatkan päässä. Myös taksilla kulkeminen on edullista.

Lue lisää facebook-sivuiltamme (hotelli Inge Villa) tai nettisivuiltamme www.ingevilla.fi.

Varauksia voi tehdä suoraan meiltä: [email protected] / +372 51947753 tai Bookingin tai Ikaalisten Matkatoimiston kautta. Jos tulee mitä tahansa kysyttävää, niin ota reippaasti yhteyttä!! Puhumme suomea, englantia ja vähän ruotsia.